Home / archiefcentraal / man redt hertje uit benarde positie

man redt hertje uit benarde positie

Ter plaatse bleek er aan de Westerweg ter hoogte van de Polderweg een hert te water te zijn geraakt. Nog voordat de brandweer ter plaatse was sprong een heldhaftige man het water in om het diertje te redden. De reddingsactie slaagde, en het hertje was snel weer op het droge.

Samen met omstanders werd het hertje in de schaduw getild waarna de brandweer ter plaatse kwam. De brandweer tilde het dier weg van alle mensen, waar het tot rust kon komen. Even later kwam er ook een jachtopziener ter plaatse die het hertje mee nam, en een eind verderop vrij liet. Zou je het dier in het weiland laten liggen is de kans zeer groot dat het later die dag weer te water zou raken.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.