Home / archiefcentraal / man aangehouden voor bedreiging

man aangehouden voor bedreiging

Op het feest hadden de man en zijn vrouw zich aanstootgevend gedragen op de dansvloer. De uitbater van het feest sprak de twee hier juist op aan, toen de vrouw onwel werd. Samen met toegesnelde EHBO’ers werd de vrouw behandeld. Ze werd echter zeer agressief en uitte diverse beledigingen in de richting van de uitbater en de EHBO’ers. De man werd daarop ook agressief en uitte bedreigingen in de richting van de aanwezigen. De uitbater en de EHBO’ers wisten de man tegen te houden. Hij stapte vervolgens met een vriend en zijn vrouw in de auto en ging ervandoor.

Medewerkers van de Politie Twente konden het stel in hun woning aanhouden. De vrouw werd aangehouden voor belediging. De man werd overgebracht naar het bureau in Hardenberg en voor nader onderzoek ingesloten. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.