maak kennis met tennis open tennisdagen

Onder het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan’ worden van 2 tot en met 5 juni 2011 in het hele land de Open Tennisdagen gehouden. Lokale tennisverenigingen stellen dan hun banen open om vooral niet-tennissers op een leuke en originele manier nader kennis te laten maken met de tennissport.

Meer dan 280 tennisverenigingen doen mee waaronder TV De Bosbaan in Den Ham en TC Ommen op sportpark Westbroek. De dagen worden georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) samen met zijn verenigingen. Meer onformatie is te vinden op www.tennisdagen.nl

Volgens Theo de Vaal, directeur Verenigingstennis van de KNLTB, zijn de tennisdagen vooral bedoeld om mensen die nog nooit of nauwelijks een racket hebben vastgehouden te enthousiasmeren voor de tennissport. “Mensen die al tennissen en lid zijn van een vereniging kunnen hun familieleden en kennissen die nog niet tennissen, aansporen om tijdens het Hemelvaartweekend de baan op te gaan.

Daarnaast kan men tijdens de Open Tennisdagen op eigen initiatief bij de deelnemende tennisverenigingen binnenstappen. Bovendien zijn er verschillende prijzen te winnen voor de deelnemers en maken ze kans op exclusieve tennisclinics met Raemon Sluiter.”

Oud-topspeler Raemon Sluiter is ambassadeur van de Open Tennisdagen. Ook hij roept alle niet-tennissers op eens een balletje te gaan slaan. “En kom vooral samen naar de tennisbaan. Het wordt lastig om in je eentje te spelen. Niet voor niets hanteren we het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan’!” Benieuwd naar de volgende slag die Raemon slaat? Volg hem via Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.