Home / archiefcentraal / lustrumfeestje van twee onder een kap

lustrumfeestje van twee onder een kap

Door het mooie weer werd het een groots buitengebeuren met onder andere schilderen onder leiding van Jenita de Groot, zeephangers maken met Jencoliier, de Fa. Dunnink gaf tuin informatie en het trio Family zong en speelde liedjes uit de jaren 50, 60 en 70. Voor de kinderen was er een springkussen en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Ook het multiculturele buffet was een groot succes. In het bijgebouw van de molen stonden diverse hapjes en koeken klaard, gemaakt door de dames Harkeen Arteen en Salwa Omar uit Irak en Fatema Allam uit Afghanistan. Dit was aangevuld met Canadese hapjes en oer-hollandse salades en alles werd door de gasten zeer smakelijk bevonden.

Ook was er deze dag een prijs te vergeven. Winnaar van een boodschappentas met bon van C1000 de Groot werd gewonnen door mevrouw Stegerman uit de Raiffeisenstraat 41 in Nieuwleusen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.