lustrumfeestje van twee onder een kap

Door het mooie weer werd het een groots buitengebeuren met onder andere schilderen onder leiding van Jenita de Groot, zeephangers maken met Jencoliier, de Fa. Dunnink gaf tuin informatie en het trio Family zong en speelde liedjes uit de jaren 50, 60 en 70. Voor de kinderen was er een springkussen en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Ook het multiculturele buffet was een groot succes. In het bijgebouw van de molen stonden diverse hapjes en koeken klaard, gemaakt door de dames Harkeen Arteen en Salwa Omar uit Irak en Fatema Allam uit Afghanistan. Dit was aangevuld met Canadese hapjes en oer-hollandse salades en alles werd door de gasten zeer smakelijk bevonden.

Ook was er deze dag een prijs te vergeven. Winnaar van een boodschappentas met bon van C1000 de Groot werd gewonnen door mevrouw Stegerman uit de Raiffeisenstraat 41 in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.