look hair genomineerd voor coiffure awards

De Coiffure Award is de meest prestigieuze wedstrijd binnen de kappersbranche en wordt dit jaar voor de twintigste maal gehouden. Honderden creatieve haarstylisten uit heel Nederland strijden om de felbegeerde Coiffure Awards, waarbij naast coupe, visagie en styling ook de visie op haarmode voor het komende seizoen een belangrijk criterium is, waarop de deelnemers door een internationale jury met ’s werelds beste haarstylisten worden beoordeeld. Voor haarstyliste Michelle Hagen is kappen als ademhalen. Ze kan bijna niet zonder. “Ik heb een grote passie voor kappen, visagie en styling. Ik wordt geïnspireerd door alles om mij heen en kan vanuit mijn creativiteit hier een eigen draai aan geven. Met het wedtrijdthema ‘Back to Basic and nostalgia’ moest ik terug in de tijd op zoek naar eenvoud, en hier een geheel eigen invulling aan geven. Een erg leuk thema om aan te werken en als dan blijkt dat jouw werk ook hoog gewaardeerd wordt door de vakjury, dan is het natuurlijk dubbel feest. Ik ben dan ook zeer blij met -en trots op- deze nominatie.”

De officiële prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Coiffure Awards gala-avond op 15 mei 2011 in de RAI Elicium te Amsterdam en wordt bezocht door BN’ers uit de fashion-, beauty-, muziek- en mediawereld. Op die avond zitten Hagen en Hemmers op de eerste rij. “De Oscar uitreiking van de kapperswereld, zo kan je het eigenlijk wel noemen”, vindt Hagen.

Werkgeefster Marian Hemmers is supertrots op de nominatie van Michelle, maar niet minder op haar andere haarstylistes, die volgens haar allemaal top-kwaliteit leveren. “Om bij te blijven biedt Kapsalon Look Hair haar haarstylistes volop ruimte zich verder te ontwikkelen en bij te blijven. Later dit jaar doet ons team weer mee met de Goldwell Color Zoom Challenge, hopelijk kunnen we ons net als vorig jaar weer verheugen met een of meerdere nominaties in deze grote internationale wedstrijd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.