Home / archiefcentraal / leerlingen krijgen voedingsles in supermarkt

leerlingen krijgen voedingsles in supermarkt

Natuurlijk is de bijdrage van de ouders heel belangrijk aan een gezonde leefstijl, zij bepalen voor het grootste gedeelte wat hun kind eet en drinkt. Voor hen is dan ook een diëtiste uitgenodigd die op de ouderavond voorlichting zal geven over een gezond eetpatroon, iets waar het kind zijn leven lang profijt van heeft.

Tijdens de lessen aan de kinderen wordt er aandacht besteed aan gezond bewegen door middel van onder andere muzikale ochtendgymnastiek en een fittest. Ook de kinderen krijgen les over gezonde voeding van een diëtiste en zij zullen samen op school ontbijten. Daarnaast is het verstandig om al bij de aankoop van voeding op te letten welke producten wel of niet gezond zijn. Omdat dit het beste in de praktijk geleerd kan worden gaan de kinderen met een diëtiste naar de supermarkt. “Het belooft een leuke week te worden” zegt Theo.

Lees ook

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.