kunstenaar joop masseus exposeert

Joop Masséus zoekt de essentie van het thema ‘De Aarde-De Oermoeder’. Hij schrijft daar gedichten over en zet deze beeldend om in schilderijen van verf, klei of glas. De schilderijen zijn een uiting van de betrokkenheid van de dichter-schilder bij de natuur.

De glas- en keramiekschilderijen handelen over ‘The age of stupid’ en ‘Requim voor verloren landschap’, zoals bijvoorbeeld bedrijfsterreinen. Ook zijn van zijn hand acrylschilderijen te bezichtigen over het prachtige Vechtdal.

De tentoonstelling is te bezichtigen, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, tot en met woensdag 13 juli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.