Home / archiefcentraal / kijk en doe avond sdg ommen

kijk en doe avond sdg ommen

Het B- en C-orkest zullen, onder leinding van dirigent Jan Schoonhoven, een mini-concert geven en je kunt instrumenten uitproberen. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de vereniging, de verschillende instrumenten die bij SDG bespeeld worden en het muziekonderwijs. De Kijk&Doe avond vindt plaats in het verenigingsgebouw ‘De Bombardon’ aan het Molenpad (achter Molen ‘De Lelie’). Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom en de toegang is gratis

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.