keukens en meubels op maat erg in trek

De huidige consument kiest steeds meer voor de kleinere en knusse zaken. De groep consumenten die iets speciaals wil is groeiende. Herbrink Parket uit Lemelerveld stapte onlangs vol enthousiasme in deze markt.

Herbrink Parket levert, legt en restaureert al sinds 1988 parketvloeren. Zij bieden een breed scala van vloeren aan. Want zoveel mensen, zoveel wensen. Van traditionele exclusieve patronen en fraaie verouderde parketvloeren tot de budgetvloeren (zoals lamel-, laminaat- en PVC vloeren). Dit gaat al die jaren naar grote tevredenheid. Maar waarom dan toch de uitbreiding met keukens en meubelen op maat?

Eigenares Diny Herbrink legt uit: “Weet je, de recessie is toch ergens goed voor geweest. In 2009 begonnen ook wij, net als iedereen te merken dat het allemaal wat minder werd. Dat was voor ons reden om meer met Jos zijn grote hobby te doen…. meubels, keukens en alles wat normaal bijna niet mogelijk is om te maken. Met zijn meubelmakers diploma had hij tot dusver niets gedaan, behalve dan als hobby. Veel mensen vinden het prettig als ze alles bij één bedrijf kunnen laten doen. Alles wordt exact op elkaar afgestemd, op maat gemaakt, men kan zijn eigen ideeën aanleveren of iets laten ontwerpen. Eigenlijk is ons bedrijf altijd al wel een hobby geweest, maar nu is het helemaal wat wij graag willen. Onze zoon Niels, die al 10 jaar werkzaam is bij ons, waarvan de laatste 3 jaar als mede eigenaar vindt deze wisselende werkzaamheden helemaal geweldig. Dus je ziet, bij ons wordt de continuïteit ook nog gewaarborgd en vind je alles onder een dak …”

Het gevoel dat zij de juiste weg zijn ingeslagen werd onlangs nog eens bevestigd door het grootschalige klantonderzoek dat Market research Inpetto in opdracht van Herbrink Parket uitvoerde. De klanttevredenheid is ongekend hoog: een gemiddeld cijfer van 8,4. De reacties waren unaniem positief. Het varieerde van opmerkingen zoals ‘als wij weer een vloer nodig hebben, gaan we als eerste bij Herbrink kijken’ tot ‘prettige werkers, goed en vakkundig advies’. Daarnaast deed Inpetto, het onderzoeksbureau uit Lemelerveld, onderzoek naar de behoefte voor keukens en meubels op maat. Dit overtrof alle verwachtingen, velen wilden hier graag meer over weten.

Ga voor meer informatie naar www.herbrinkparket.nl.