Home / archiefcentraal / kennismakingsbijeenkomst senioren popkoor

kennismakingsbijeenkomst senioren popkoor

. Dit swingende koor is een initiatief van Greet Aafjes en Marie van den Hooven en is tot stand gekomen met behulp van project Perspectief van Landstede Welzijn, dat 55-plussers ondersteunt bij de realisatie van eigen plannen en ideeën.

Hoewel het popkoor onder leiding van popdirigente Dian Heerema vanaf september wekelijks van start gaat, willen alle betrokkenen elkaar op 30 mei vast ontmoeten in De Vier Gezichten aan de Emmastraat 10 in Dalfsen.

Vanzelfsprekend wordt er voor het eerst gezamenlijk gezongen. Ook krijgen de zeventien leden de gelegenheid een eigen popsong in te brengen die ze graag vanaf september zouden willen instuderen. Er wordt vervolgens gestreefd naar het samenstellen van een repertoire waar een ieder zich in kan vinden.

Zou u ook graag onderdeel uitmaken van het Senioren Popkoor Dalfsen? Opgeven is nog mogelijk en dat kunt u doen door contact op te nemen met Greet Aafjes, aafjes.de.ruiter@hetnet .nl of via 0529 432798.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.