Home / archiefcentraal / jeugd oranje te gast in nieuwleusen

jeugd oranje te gast in nieuwleusen

Het zomerprogramma van Jeugd Oranje Meisjes tot zeventien jaar is op vrijdag 20 mei van start gegaan en net als voorgaande jaren is het team te gast bij verschillende verenigingen in het land.

Vanaf vrijdag 27 tot en met zondag 29 mei zijn ze te bewonderen in de regio Noord, jeugd Oranje is dan te gast in Nieuwleusen bij de Hypotheekgroep/Flash. Het programma wordt afgesloten in het weekend van 10 juni bij Set Up, Meerlo.

Na een aantal selectietrainingen, waarin het niveau zeer hoog lag, is de groep die in eerste instantie uit veertig geselecteerden bestond langzaam teruggebracht naar een groep van ruim twintig meiden die het zomerprogramma in zullen gaan.

Voor de derde maal in successie wordt er een trainingsstage gefaciliteerd door volleybalvereniging de Hypotheekgroep/Flash te Nieuwleusen. Op vrijdag 27 mei komt Jeugd Oranje Meisjes bijeen in sporthal De Schakel in Nieuwleusen en zal dan gaan trainen. Daarna wordt er gegeten en vervolgens worden de meiden ondergebracht bij gastgezinnen.

Op zaterdag 28 mei zal Jeugd Oranje een clinic geven aan de jeugd van Flash. Na de clinic speelt Jeugd Oranje een oefenwedstrijd tegen het eerste damesteam van Landstede Volleybal Zwolle, dat uitkomt in de tweede divisie.

Zondagochtend wordt er weer getraind en de stage wordt afgesloten met een lunch. Het trainingsweekend van Jeugd Oranje zal na het succes van vorig jaar opnieuw worden georganiseerd met een jeugdweekend voor alle jeugd van de Hypotheekgroep Flash. Alle activiteiten en trainingen zijn in dit weekend vrij toegankelijk voor belangstellenden.

Het trainingsweekend vanJeugd Oranje ziet er als volgt uit:

Trainingen op vrijdag 27 mei om 18.00 uur, zaterdag 28 mei om 9.30 uur, zondag 29 mei 11.00 uur. Zaterdag 28 mei om 14.00 uur Clinic Jeugd Oranje met ABC-jeugd van Flash. Wedstrijd Jeugd Oranje – Landstede Volleybal Zwolle dames1 om 17.00 uur.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.