Home / archiefcentraal / jeugd oranje komt naar nieuwleusen

jeugd oranje komt naar nieuwleusen

Na een aantal selectietrainingen, waarin het niveau zeer hoog lag, is de groep (die in eerste instantie uit veertig geselecteerden bestond) langzaam teruggebracht naar een groep van eenentwintig meiden die het zomerprogramma in zullen gaan.

Voor de derde maal in successie wordt er een trainingsstage gefaciliteerd door volleybalvereniging de Hypotheekgroep/Flash in Nieuwleusen. Jeugd Oranje Meisjes komt op vrijdag 27 mei om 18.00 uur bijeen in sporthal De Schakel in Nieuwleusen en zal dan gaan trainen. Daarna wordt er gegeten en vervolgens worden de meiden ondergebracht bij gastgezinnen.

Jeugd Oranje zal op zaterdag 28 mei om 14.00 uur een clinic geven aan de jeugd van Flash. Na de clinic speelt Jeugd Oranje om 17.00 uur een oefenwedstrijd tegen het eerste damesteam van Flash, dat uitkomt in de regiodivisie. Zondagochtend om 11.00 uur wordt er weer getraind en de stage wordt afgesloten met een lunch.

Het trainingsweekend van Jeugd Oranje zal na het succes van vorig jaar opnieuw worden georganiseerd met een jeugdweekend voor alle jeugd van de Hypotheekgroep Flash. Alle activiteiten en trainingen zijn in dit weekend vrij toegankelijk voor belangstellenden.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.