Home / archiefcentraal / jeroen van der boom naar vechtdalconcert

jeroen van der boom naar vechtdalconcert

Juniorkamer Vechtdal en de Rotary steunen met het Vechtdalconcert 2011 een goed doel: het Thomashuis in Vinkenbuurt. Een Thomashuis is een kleinschalige woonvorm voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Thomashuizen kenmerken zich door een zeer huiselijke sfeer en inrichting. Het Thomashuis in Vinkenbuurt wil graag een paar extra voorzieningen realiseren voor haar bewoners, waaronder een zogenaamde duofiets.

Programma Vechtdalconcert 18 juni 2011

Het programma start met de zeer talentvolle, jeugdige muzikanten van het Ensemble Beaufort. Deze muzikanten zijn allemaal prijswinnaars van o.a. het Prinses Christina Concours en andere belangrijke festivals en concours. In het tweede deel van het programma, maakt het publiek kennis met de talentvolle marimbaspeler Arjan Jongsma. Arjan geeft concerten door het hele land als solist bij grote orkesten en maakte vorig jaar zijn debuut in het Concertgebouw.

Na de pauze, wordt het programma hervat, en treedt de veelzijdige Miranda van Kralingen op met pianist Henk Ruiter. En, als klap op de vuurpijl, verzorgt zanger Jeroen van der Boom een spetterend optreden op het Vechtdalconcert. De organisatie van Vechtdalconcert 2011 is in handen van Juniorkamer Vechtdal en de Rotary Club Dedemsvaart-Ommen-Dalfsen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.