jazz aan de vecht met saxofonist herman

. Baer Traa won op 12 februari in Zwolle het Nederlands Jazz Vocalisten Concours. Hij treedt op in het voorprogramma en wordt daarbij begeleid door Mirko Gibson, piano, Marijn van de Ven, bas en Luca Susti op drums.

De hoofdrol is weggelegd voor het vermaarde Benjamin Herman Kwartet. Herman is één van de meest vooraanstaande altsaxofonisten van Nederland en bekend als bandleider van de New Cool Collective. Benjamin deelde het podium met vele grootheden uit de internationale jazzscene. Bij Jazz aan de Vecht treedt hij op met stuk voor stuk unieke en veelgeprezen Nederlandse jazzmusici, onder wie meester-gitarist Jesse van Ruller. Nederlands meest bekende Hammond-organist Carlo de Wijs en alleskunner Cyril Directie op drums maken dit bijzondere kwartet compleet.

Na afloop van deze jazzavond is er een afterparty waarbij bassist Reindert Kragt met zijn Kwartet zal zorgen voor een swingende afsluiting van de tweede editie van Jazz aan de Vecht. De kaartverkoop voor deze avond is intussen van start gegaan.

Het doel van de stichting Jazz aan de Vecht is het organiseren van interessante jazzconcerten voor een breed publiek in de regio en een platform bieden aan jonge jazzmusici. Vorig jaar trapte de stichting af met een succesvolle eerste editie met Hans Dulfer en de Beets Brothers.

Kaarten kosten 30 euro en zijn te koop bij VVV Dalfsen, VVV Vechtdal, VVV Ommen, Plato Zwolle en Hotel Mooirivier, Dalfsen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.jazzaandevecht.nl. Aanvang van het concert 19.30 uur en de zaal is open om 19.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.