jaarlijkse uitvoering van de broederband

De avond wordt geopend met muziek van het basisorkest onder leiding van Jeroen van der Meer. Met een vijftal slagwerkers in de basis zullen verschillende nummers staan als een huis. Een enthousiaste club muzikanten die graag van zich laat horen.

Docent Martijn de Lange zal iedereen laten horen en zien wat blokfluiters na een aantal lessen al kunnen op muzikaal gebied. Uiteraard ontbreekt de toekomst van onze muziekvereniging niet. Leerlingen jong en oud zullen zich presenteren.

De avond staat in het teken van Edvard Grieg die de Peer Gynt Suite schreef in samenwerking met zijn vriend Hendrik Ibsen. Herkenbare muziek die wereldwijd veel gespeeld en beluisterd wordt. Goed uitgedost en in de sfeer van het verhaal gehuld nemen de muzikanten uit het ensemble je mee naar Noorwegen, waar het allemaal begon. Samen met Peer Gynt zult u een reis om de wereld gaan maken die zijn weerga niet kent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.