Home / archiefcentraal / inspraakavond sector recreatie en toerisme

inspraakavond sector recreatie en toerisme

Voorafgaand aan deze inspraakavond om 18.30 uur zal de sector op ludieke en gastvrije wijze de gemeenteraad ontvangen. Op deze manier wil zij het belang van de sector recreatie en toerisme voor de regionale economie duidelijk maken. Tijdens de inspraak zal de sector uitleggen waarom zij het niet eens is met de voorgestelde bezuinigingen op promotie en marketing van stad en regio en waarom zij het niet eens is met de voorgestelde verhoging van de toeristenbelasting. Iedereen is welkom deze avond te bezoeken.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.