Home / archiefcentraal / huldiging handbaldames bij kampioenschap

huldiging handbaldames bij kampioenschap

Zaterdagavond vindt de slotwedstrijd plaats in de Trefkoele. Een zinderende apotheose van een fantastisch seizoen voor de handbaldames van MizuWaAi Dalfsen. Namens het gemeentebestuur zijn in ieder geval burgemeester Han Noten en sportwethouder Maurits von Martels aanwezig om de dames aan te moedigen.

Bij winst vindt zondagmiddag een rondtour door het dorp Dalfsen plaats. Rond 14.30 uur komen de handbaldames per trein aan op het station. Onder begeleiding van muziek, supporters en publiek wordt vervolgens een rondtour gemaakt. Om 15.00 uur wordt het gemeentehuis aangedaan, waar op het voorplein een huldiging plaatsvindt. Namens het gemeentebestuur zullen burgemeester Han Noten en sportwethouder Maurits von Martels de handbaldames en de begeleiders in het zonnetje zetten. Publiek is hierbij van harte welkom.

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.