Home / archiefcentraal / hovenier met een extra groen randje

hovenier met een extra groen randje

Nanda van Spijker – “Als ik een opdracht aanneem dan zorg ik persoonlijk vanaf het begin tot het einde, voor de afhandeling van de opdracht. Het voorgesprek, het ontwerp en de uitvoering daarvan houd ik in de hand. Dat geeft de mensen vertrouwen.”

Het bedrijf van Hanewinkel legt zich toe op aanleg, ontwerpen, renovatie en onderhoud van tuinen. “Tegenwoordig willen tuinbezitters graag een onderhoudsvrije tuin. Mensen met een drukbezette baan hebben vaak geen zin om in het weekend nog te moeten tuinieren, die genieten er liever van door in de tuin te ontspannen met een boek of barbecue. Ook valt er te denken aan ouderen waarbij het allemaal niet meer zo makkelijk gaat.” Joost Hanewinkel komt bij vele woningen de tuin doen. “Vrijstaande huizen met riante tuinen, maar zeker ook in nieuwbouwwijken. Het behoeft geen hele bestratingen te zijn om een tuin onderhoudsvrij te krijgen, een groene onderhoudsvrije tuin is ook te realiseren. Naast oude beplanting renoveren in de tuin, voorzien we tuinbezitters net zo graag van advies. Wij zijn een klein bedrijf die niet bang is voor grote klussen.”

Sinds eind 2010 kan hij met trots zijn klanten vertellen dat hij een bedrijf is met een onafhankelijk Tuinkeur-keurmerk. Het kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers. Doordat hij zijn werkbeleid voert met onder andere kwaliteit van producten en diensten weten consumenten dat ze met Joost op een goede en betrouwbare manier zaken kunnen doen met een groenrijk resultaat. Het bij TuinKeur aangesloten bedrijf is beoordeeld op ‘De vijf Zekerheden’; professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. “Wij helpen de mensen graag verder met onze bekende service en en we staan open voor grote én kleine tuinontwerp- en onderhoudsprojecten”, besluit Hanewinkel. Zijn van oorsprong Zwolse onderneming groeide uit zijn jasje zo is hij enkele jaren geleden terechtgekomen in Oudleusen, waar hij ook in het Vechtdal zijn naam wil laten groeien. Hanewinkel Hoveniersbedrijf, Roggeland 24 7722 TL Dalfsen (Oudleusen), 06 – 15 06 04 82, www.hoveniersbedrijfhanewinkel.nl of www.tuinkeur.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.