hooischuurbrand in nieuwleusen

De brandweer van Nieuwleusen werd zondagnacht om 1.38 uur opgeroepen voor een buitenbrand aan de Brouwersweg/Middeldijk in Nieuwleusen. Toen de eerste tankautospuit ter plaatse was, bleek dat er een grote schuur gevuld met hooi, compleet in brand stond.

Omdat de schuur vlak naast een rietgedekte boerderij stond werd er om 04.41 uur opgeschaald naar ‘middelbrand’ en werd ook de TS-2040 van Dalfsen opgeroepen.’ Om 01:56 was ook al de Ommer tankwagen opgeroepen. Deze is ter plaatse geweest, maar niet ingezet. De hooischuur kan als verloren worden beschouwd, de rietgedekte boerderij kon door snel optreden behouden worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.