Home / archiefcentraal / hooischuurbrand in nieuwleusen

hooischuurbrand in nieuwleusen

De brandweer van Nieuwleusen werd zondagnacht om 1.38 uur opgeroepen voor een buitenbrand aan de Brouwersweg/Middeldijk in Nieuwleusen. Toen de eerste tankautospuit ter plaatse was, bleek dat er een grote schuur gevuld met hooi, compleet in brand stond.

Omdat de schuur vlak naast een rietgedekte boerderij stond werd er om 04.41 uur opgeschaald naar ‘middelbrand’ en werd ook de TS-2040 van Dalfsen opgeroepen.’ Om 01:56 was ook al de Ommer tankwagen opgeroepen. Deze is ter plaatse geweest, maar niet ingezet. De hooischuur kan als verloren worden beschouwd, de rietgedekte boerderij kon door snel optreden behouden worden.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.