Home / archiefcentraal / het veertigste plus bakker toernooi

het veertigste plus bakker toernooi

De locatie is dit jaar, in tegenstelling tot voorgaande jaren, het evenemententerrein aan de Bosmansweg in Nieuwleusen. Deelnemende teams bestaande uit heren, dames en/of gemengd kunnen worden samengesteld uit straat- of buurtbewoners, bedrijven, verenigingen, families en vrienden.

Voor opgave kan je een inschrijfformulier downloaden via de website van de volleybalvereniging: www.dehypotheekgroep-flash.nl of www.plusbakkertoernooi.nl. Rechtstreeks een e-mail sturen kan ook, dit doet u naar het volgende adres: inschrijving@plusbakkertoernooi.nl. Dit dien je dit wel vóór 28 mei te doen, zodat de organisatie het programma op tijd rond kan hebben.

De activiteitencommissie hoopt op een gezellig en sportief toernooi waarbij plezier voor jong en oud voorop zal staan.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.