Home / archiefcentraal / herman scholten man of the match

herman scholten man of the match

In het stableford klassement kreeg Anja Duerink negen punten voor haar ronde 63 en Gerard Hulsman acht punten voor zijn ronde 56, Bert Duerink had ook 56 slagen nodig en kreeg hiervoor zeven punten bijgeschreven.

In het strokeplay klassement ging Jos Harmsen ook rond met een onder parr (53) en kreeg negen punten bijgeschreven. Bert Duerink, Gerard Hulsman, en Hans Strijkveen hadden 56 slagen nodig voor de 18 holes en kregen elk acht punten. Theo Otten 57 slagen, Erwin Scholten rondje 58 en Martin Holterman rondje 59 kregen ook punten bijgeschreven in het strokeplay klassement.

In het tussen klassement na acht ronden gaat Anja Duerink op kop met 42 punten gevolgd door Gerard Hulsman met 37 welke gevolgd wordt door Jan Hekman uit Nijverdal met 31 punten. Hans Strijkveen uit Raalte gaat op kop in het tussenklassement strokeplay met 60 punten, Theo Otten staat hier tweede met 59 punten, en Herman Scholten volgt met 48 punten. Zie voor de volledige uitslagen www.nppb.nl baan lemele uitslagen competitie.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.