Home / archiefcentraal / heren ozc9 lopen er weer strak bij

heren ozc9 lopen er weer strak bij

Garagebedrijf Van Leussen Ommen/Dalfsen steekt OZC 9 uit Ommen in het nieuw. Met hagelwitte blouses, uiteraard voorzien van het logo van Ford en Toyota, lopen de heren van OZC 9 er voor en na de wedstrijden weer strak bij.

OZC 9 is een zeer gevarieerd elftal met spelers tussen de 24 en 70 jaar, en dat sprak Jan en Harold van Leussen wel aan. Dat hun vertrouwen direct werd beloond met het kampioenschap van OZC 9 in de 6e klasse was een extraatje.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.