gvo op jacht naar goud en geld

“Op 28 mei zullen we zien wat we op landelijk niveau waard zijn. Met een recordaantal van vijfendertig springers zullen we in Landgraaf met vier teams op het NK in de B en C-lijn uitkomen. Vorig jaar werden we nog Nederlands kampioen op maar liefst drie van de vier onderdelen. Dit is natuurlijk een enorme prestatie en ik ben ook apetrots op onze meiden, maar aan het presteren op dit niveau hangt wel een prijskaartje. Omdat we niet alle kosten bij de ouders kunnen neerleggen zijn we driftig op zoek naar sponsoren.”

Bij veel sporten is dat de normaalste zaak van de wereld, alleen bij zaalsporten zonder eigen accommodatie wordt dit wel een lastig verhaal. Twee maanden geleden startte de club met haar zoektocht naar bedrijven die GVO een warm hart toedragen. Boeve afbouw onderkent het belang van gym en bewegen en heeft al toegezegd : “Ons bedrijf ziet al langer het nut in van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Eén tak is bijvoorbeeld lifestyle management. Wij zijn daar heel bewust mee bezig want gezond leven, waaronder bewegen en sporten draagt bij tot een betere werkprestatie van mijn medewerkers. Door GVO te ondersteunen dragen we dat nog een extra uit”, vertelt Harry Boeve.

“We hopen snel te groeien met onze groep sponsoren om zo met GVO aan de weg te blijven timmeren en alle jongens en meisjes van Ommen de mogelijkheid te kunnen blijven geven om goed, veilig en professioneel in de turnsport bezig te zijn”, besluit Marjon. Alle uitslagen en sponsorinformatie zijn te vinden op: www.gvo-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.