groot deelnemersveld volco flatertoernooi

En wie even niet hoeft te spelen kan zijn of haar opslagsnelheid meten met behulp van de Fast Smashing Opblaaskooi, een teambespreking houden of gewoon genieten van andere wedstrijden, want er is altijd wel iets te beleven dat weekend. Die kooi staat overigens 20 juli ook op de Ommer Bissingh bij het beachvolleybal.

Als gevolg van onder andere de late vakantie wordt er slechts één weekend gespeelt, maar dat mag de pret niet drukken. “Veel belangrijker; het loopt goed met de aanmeldingen. Op zaterdag is er nog maar één van de totaal 32 te vergeven plaatsen vrij. Alleen de poule Dames 2e klasse is nog niet compleet. Ruimte is er nog wel bij de recreanten op donderdagavond 15 september. Daar kunnen we nog wel wat dames en herenteams geplaatst worden. Ook het eerste en tweede herenteam van de Ommer volleybalvereniging zijn nog op zoek naar een derde tegenstander. Op vrijdag de 16e is er nog wel volop ruimte voor dames 3e klasse” aldus Ronald Bakker, organisator en zeven jaar geleden initiator van het toernooi

“Wat wel op valt is dat de delegaties van sommige verenigingen steeds groter worden. De Bevers was altijd al met ongeveer tien teams van de partij, maar ook Devolco’88 uit Deventer komt dit jaar met meer teams dan ooit. Zes zijn het er nu. Opvallend is ook de deelname van vier teams van een ander volleybalbolwerk. VVC uit Vught reist met vier teams af naar Ommen”.

Inclusief de zestien teams die Volco heeft komen maximaal vierenzestig teams in actie. Totaal goed voor een kleine honderd wedstrijden. Het Flatertoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor en naamgever Café Restaurant Flater en Mohocar Caravans. Meer informatie is te verkrijgen op www.volco-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.