gratis concert van ommer mannenkoor

De weersomstandigheden in die week waren van dien aard dat het koor het festival moest annuleren. Bij het plaatsen van de podiumwagen zakte deze weg in het drassige terrein. Achteraf is het koor blij met de genomen beslissing. Op zaterdag 28 augustus onweerde en regende het hevig aan het begin van de middag en tegen de avond en het beoogde festivalterrein was een grote modderpoel. Het afblazen leidde echter wel tot een aanzienlijke financiële schadepost en een ernstig verlies voor het koor van bijna vijftienduizend euro.

Het koor vroeg Gasunie om een financiële bijdrage. Gasunie gaf graag gehoor aan het verzoek om een financiële bijdrage, maar stelde als voorwaarde dat het Ommer Mannenkoor iets terug zou doen voor de Ommer samenleving. Gasunie verdubbelt elke euro die het koor binnenhaalt met acties die de schade moeten dekken en staat zo garant voor de helft van het schadebedrag.

In ruil daarvoor geeft het Ommer Mannenkoor op vrijdagavond 20 mei tussen 19.30 en 21.00 uur een concert in de Hervormde kerk in Ommen aan het Kerkplein 1. Tijdens het concert staan de deuren open en is de in- en uitloop vrij. Hiermee wordt ook het winkelend publiek de kans gegeven het concert te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.