Home / archiefcentraal / golfen op hooge graven voor hoogengraven

golfen op hooge graven voor hoogengraven

Dit jaar is het doel waarvoor de Juniorkamer, Lions, Rotary en Soroptimisten geld zullen inzamelen wel heel dicht naast de deur, namelijk het schoolplein van CBS Hoogengraven.

“In de buurtschappen rondom de golfbaan wonen elfhonderd Ommenaren. Een aantal van hen hebben zich verenigd in de Stichting “Hoogengraven in beweging”. Deze stichting heeft tot doel om beweging onder jeugdigen te gaan stimuleren, om overgewicht en gezondheidsproblemen op latere leeftijd te voorkomen.

Het nevendoel is het vergroten van de leefbaarheid in deze buurtschappen”, meldt mede-initiatiefnemer Frank Bruggeman. “Samen met de firma IJreka uit Dalfsen is er een ontwerp gemaakt voor een sport- en speelvoorziening op een centrale plaats in deze buurtschappen, het terrein rondom de lokale basisschool CBS Hoogengraven. In het ontwerp is ook rekening gehouden met speeltoestellen voor kinderen die op school extra aandacht nodig hebben en daarvoor vaak naar scholen in dit soort buurtschappen, scholen met kleinere leerlingaantallen uitwijken.”

Het toernooi wordt gehouden op vrijdag 20 mei en start om 12.00 uur. De organisatie is nog op zoek naar sponsoren. Mail voor info en opgave naar bruze@telfort.nl

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.