Home / archiefcentraal / gewonden bij verkeersongeval

gewonden bij verkeersongeval

Op de Bergweg zijn zondagmorgen 8 mei, bij een frontale botsing, twee fietsers gewond geraakt. Beiden werden met hoofd en schouderletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om een 38-jarige man uit Hardenberg en een 56-jarige man uit Nijverdal. De man uit Hardenberg maakte deel uit van een groepje van 10 dalende fietsers die twee-aan-twee reden. De man uit Nijverdal naderde vanuit de tegenovergestelde richting. De man uit Hardenberg kwam waarschijnlijk op de weghelft van zijn tegenligger terecht.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.