Home / archiefcentraal / getuigen gezocht mishandeling nieuwleusenaar

getuigen gezocht mishandeling nieuwleusenaar

Een 63-jarige man uit Nieuwleusen werd zaterdagmiddag 28 mei bij zijn woning aan de Jagtlusterallee mishandeld door een nog onbekende man.

Het slachtoffer was achter zijn woning bezig, toen de dader hem aansprak. Deze bedreigde de 63-jarige en sloeg en trapte hem. Daarna ging hij ervandoor via de oprit naast het huis. Het slachtoffer kende de man niet, maar vermoedelijk is een langslepend conflict uit het verleden met een derde persoon de oorzaak van de mishandeling.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Het signalement van de man luidt als volgt: ongeveer 22 jaar, 1.70 – 1.75 meter lang, blanke huidskleur, normaal tot stevig postuur. De man droeg donkere strakke kleding en heeft kort, donker, stekelig haar.

Wie de man tussen 15.45 en 16.00 uur heeft gezien in de buurt van de Jagtlusterallee, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Personen die anderszins informatie hebben over deze zaak, wordt hetzelfde verzocht. Een anonieme melding kan gedaan worden via 0800-7000.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.