gemeente ommen sluit jaarrekening positief af

Wethouder Scheele: “We zien dat er ook veel werkzaamheden zijn gestart in 2010 die dit jaar verder worden ontwikkeld, zoals de renovatie van de Stationsweg, het Centrum en de bouw van het nieuwe politiebureau/brandweerkazerne/openbare werken. Ommen timmert aan de weg! Het overschot op de jaarrekening is overigens geen reden om achterover te leunen, gezien de bezuinigingen die ons nog te wachten staan, namelijk oplopend tot 3,2 miljoen in 2015 , en de financiële consequenties van het bestuursakkoord met het rijk.”

Naar verwachting komt de Jaarrekening 2010 op de agenda van de vergadering van de gemeenteraad van donderdag 26 mei aanstaande.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.