Home / archiefcentraal / gehavend zvoschutte strijdend ten onder

gehavend zvoschutte strijdend ten onder

Voor deze wedstrijd werd gekozen om de meer mee voetballende keeper Erik Logtenberg in de basis te beginnen. Helaas ging deze tactiek al na de eerste vijftien seconden van de wedstrijd in rook op want bij de eerste actie raakte de doelman geblesseerd en mocht de reserve doelman Jan Peter Ekkel het al van hem overnemen.

De wedstrijd werd weer hervat en al snel kwam ZVO/Schutte Informatisering op voorsprong via Leon Makkinga 0-1. Helaas was het daarna Avanti 2 die elke counter perfect uitspeelde en binnen het kwartier een 5-1 voorsprong had opgebouwd. Op dat moment leek het ook alsof er een ware slachting zou worden aangericht. Maar wie de thuiswedstrijd heeft gezien weet dat de mannen van ZVO/Schutte Informatisering zich niet zo heel snel van de wijs laten brengen. Met nog een paar minuten op de klok bracht Koen Tip de achterstand terug naar 5-2 en op slag van rust schoot Rik Jan De Groot van dichtbij nog op de lat maar het geluk was niet aan Ommense zijde.

De tweede helft werd weer fanatiek begonnen en al na een paar minuten was het Rick Koelman die het net vond (5-3). In de 32e minuut gingen de gebroeders Tip een één-tweetje aan en het was Harm Jan die de bal binnen schoot 5-4. Nog geen minuut later was daar de aansluitingstreffer van Rik Jan De Groot die de 5-5 op het bord zette.

Met 5-5 en nog een kwartier te spelen kon de wedstrijd weer alle kanten op. Een gele kaart voor Avanti 2 bood een goede mogelijkheid om weer op voorsprong te komen maar door een overtreding kon Harm Jan Tip ook het het veld voor twee minuten verlaten. Het was opnieuw Avanti 2 dat uiteindelijk met een man meer situatie weer op voorsprong kwam 6-5 en nog geen minuut later braken ze weer door de verdediging en werd het 7-5.

Met nog tien minuten te gaan was het zeker nog niet gedaan en wederom een gele kaart voor Avanti werd deze keer door ZVO/Schutte Informatisering wel goed uitgespeeld. Redmar Roelofs tikte de 7-6 binnen en bracht de spanning weer volop terug. In de 44e minuut schoot hij ook nog eens loeihard op de paal. Avanti 2 kwam in de 47e minuut nog op 8-6 en daarmee werd deze uiteindelijk toch wel spannende wedstrijd beslist.

Voor ZVO/Schutte Informatisering eindigt hiermee het seizoen en zal het volgend seizoen gewoon weer in de Eerste Divisie uitkomen. ” Terugkijkend op het gehele seizoen mag men trots zijn als debutant. We hopen dat het publiek ook genoten heeft en volgend seizoen weer aanwezig is”, aldus de tevreden technische staf van de Ommer zaalvoetballers.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.