Home / archiefcentraal / geef je nu op voor autorodeo nieuwleusen

geef je nu op voor autorodeo nieuwleusen

De Oranjefeesten zullen gehouden worden van woensdag 7 september tot en met zaterdag 10 september. De hele week staat weer bol van activiteiten. Op woensdag is er weer cabaret in de verwarmde tent. Dit jaar komt Boerenblond met hun nieuwe show ‘glashelder’’.

Op vrijdagavond staat de top 40 band Melrose op de bühne met aan het einde van de avond een spetterend optreden van Wipneus & Pim. Zaterdagavond komt de top 40 band Flippen! met als afsluiter Thomas Berge.

45+ Manche

Zaterdagmiddag staat natuurlijk weer de autorodeo op het programma. Op veler verzoek wordt dit jaar ook een manche verreden voor de oudere jongeren (45+). Deze manche zal er één worden in de lichte klasse. Dus als je mee wil doen, houdt daar dan rekening mee.

Inschrijven voor autorodeo

Opgeven kan tijdens de loting op dinsdag 24 mei en zal alleen open staan voor leden van de Oranjevereniging die woonachtig zijn in Nieuwleusen. Kijk op www.oranjevereniging-nieuwleusen.nl voor meer informatie.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.