Home / archiefcentraal / feestweekend balkbrug usa voertuigenshow

feestweekend balkbrug usa voertuigenshow

De vierde editie van het Amerikaanse evenement USA Show and Shine bij de Diamanthallen aan de Hoogeveenseweg in Balkbrug wordt gehouden op zondag 5 juni. De dag ervoor, zaterdag 4 juni, is er een kindermiddag, zeskamp en ‘s avonds de Regionale Rockband ‘On the Cover’, met gratis entree.

Dit jaar wordt er, samen met de plaatselijke evenementen stichting Bruisend Balkbrug, een compleet weekend georganiseerd. Dit houdt in dat de USA Show and Shine 2011 op zondag 5 juni is, maar daarnaast is er op zaterdag 4 juni een kindermiddag van 15.00 tot 17.00 uur met een springkussen, schminkhoek, gratis pony rijden, en nog veel meer. Aansluitend een zeskamp waarin teams van de lokale bevolking tegen elkaar strijden en ’s avonds vanaf 22.00 uur de regionale rockcoverband ‘On the Cover’ tot in de late uurtjes.

De zondag omvat diverse stands, demonstraties, live muziek, een Show and Shine wedstrijd, een aantal oude Greyhoundbussen en een gratis rondrit met een heuse Amerikaanse Bluebird schoolbus, beschikbaar gesteld door www.elbobus.nl. Het terrein zal op zondag 5 juni van 10.00 tot 17.00 uur geopend zijn voor bezoekers. De entree is op zondag 5 juni twee euro per persoon vanaf twaalf jaar, tevens is het mogelijk om er een tent op te slaan. Graag wel even contact op nemen met de organisatie. Voor verdere informatie of sfeerimpressies van vorige jaren: www.usashowandshine.nl. Vragen, en of opmerkingen, reageren via: info@usashowandshine.nl en meld je aan bij www.usashowandshine.hyves.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.