fc twente wint damesboarding marienberg

Helaas, de tukkerse dames rechten haar ruggen en wisten in de ‘dying seconds’ van de finale de achterstand om te buigen naar een benauwende 4-3 zege. Voor het derde achtereenvolgende jaar mocht de aanvoerdster van FC Twente de felbegeerde Boardingpokaal in ontvangst nemen. Deze mag tevens blijven staan in de prijzenkast van het Twentse land. De organisatie moet op jacht naar nieuwe wisselbeker.

Naast FC Twente en Bruchterveld namen de vrouwen van Vroomshoopse Boys, HTC Zwolle, Bergentheim en natuurlijk het organiserende Mariënberg deel aan het unieke boarding toernooi. De zon liet het behoorlijk afweten toch was het traditiegetrouw erg gezellig, won Bruchterveld wel de derde helft en slingerde Huis DJ Hoempa Henk de ene knijtert van een hit na de andere de warme tent in. FC Twente ging wederom naar huis met alle prijzen, want ze wonnen ook de titel van beste keepster en shoot-out. Toernooidirectrice Mirjam Otten mocht terugzien op weer een zeer geslaagd boardingtoernooi. Komende weken is het nog de beurt aan de bedrijven en eerste elftallen om te ballen in de bakken van 20 bij 40 meter. Kijk voor foto’s en meer info op www.vvmarienberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.