expositie kunst onder de wieken

De feestelijke opening zal om 14.30 uur worden verricht door de heer Ko Scheele, wethouder Cultuurontwikkeling van de Gemeente Ommen. Onder het genot van een hapje en een drankje en de muziek van Ton Vincent uit Bredevoort kunnen belangstellenden genieten van de tentoonstelling, die dit jaar voor de negende keer is georganiseerd.

De deelnemende vaste kunstenaars zijn; Thea Dijkema (keramiek), Betty Stokvisch (schilderijen) en Ina Frikken (beelden). Daarnaast zijn er dit jaar een vijftal gastexposanten. In de eerste periode zijn dat: Peter Munnik, Dedemsvaart (schilderijen) Arjan Zandbergen, Ommen ( glasobjecten) Lora Raskina, Hardenberg ( schilderijen) En in de tweede periode: Peter Munnik, Dedemsvaart (schilderijen) Joke Dekker, Dedemsvaart ( keramiek) Arno Bosch, Hardenberg ( fotografie).

Op zondag 17 juli is er een wisseling van gastexposanten en is de expositie heringericht. Vanaf 14.00 uur zijn alle kunstenaars aanwezig. Ook deze middag wordt muzikaal omlijst door Ton Vincent en is iedereen van harte wekom.

De Konijnenbeltsmolen is te vinden aan de Zwolscheweg 5, te Ommen. De molen is geopend in juni, juli en augustus op vrijdag , zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Meer info: www.kunstonderdewieken.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.