Home / archiefcentraal / expositie kunst onder de wieken

expositie kunst onder de wieken

De feestelijke opening zal om 14.30 uur worden verricht door de heer Ko Scheele, wethouder Cultuurontwikkeling van de Gemeente Ommen. Onder het genot van een hapje en een drankje en de muziek van Ton Vincent uit Bredevoort kunnen belangstellenden genieten van de tentoonstelling, die dit jaar voor de negende keer is georganiseerd.

De deelnemende vaste kunstenaars zijn; Thea Dijkema (keramiek), Betty Stokvisch (schilderijen) en Ina Frikken (beelden). Daarnaast zijn er dit jaar een vijftal gastexposanten. In de eerste periode zijn dat: Peter Munnik, Dedemsvaart (schilderijen) Arjan Zandbergen, Ommen ( glasobjecten) Lora Raskina, Hardenberg ( schilderijen) En in de tweede periode: Peter Munnik, Dedemsvaart (schilderijen) Joke Dekker, Dedemsvaart ( keramiek) Arno Bosch, Hardenberg ( fotografie).

Op zondag 17 juli is er een wisseling van gastexposanten en is de expositie heringericht. Vanaf 14.00 uur zijn alle kunstenaars aanwezig. Ook deze middag wordt muzikaal omlijst door Ton Vincent en is iedereen van harte wekom.

De Konijnenbeltsmolen is te vinden aan de Zwolscheweg 5, te Ommen. De molen is geopend in juni, juli en augustus op vrijdag , zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Meer info: www.kunstonderdewieken.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.