Home / archiefcentraal / explosie melkmarkt gevolg van gaslek

explosie melkmarkt gevolg van gaslek

Dit valt -voorlopig- op te maken uit de verklaring van het slachtoffer en het forensisch onderzoek dat maandagmiddag is uitgevoerd. De 27-jarige Zwollenaar kon inmiddels gehoord worden. Voor verdere behandeling van zijn brandwonden dient hij nog in het ziekenhuis te blijven. Het 16-jarige slachtoffer uit Nijverdal, dat tijdens de explosie voorbij fietste, liep een beenwond op door een rondvliegend stuk metaal. Dat is uit haar been verwijderd en ook met haar gaat het beter.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.