eenennegentig jarige wordt erelid

Met de smoes ‘we houden een gezellige middag als afsluiting van het vergaderseizoen’, werd mevrouw B.H. Poelarends uitgenodigd om op zaterdag middag in een van de zalen van Het Baken aan de Trompstraat in Ommen te komen. Toen ze opeens ook uitgenodigde kinderen de zaal binnen zag komen, begon bij er bij haar een belletje te rinkelen. “Dit is een complot”, zei ze. Na koffie met taart, nam Presidente Henny Willems het woord en vertelde wat mevrouw Poelarends in de afgelopen 55 jaar allemaal heeft betekend voor de vereniging. “U bent 55 jaar lid van de vrouwenvereniging en daar zijn we in de eerste plaats onze Hemelse Vader dankbaar voor, maar wat wij in u van hem hebben gekregen, u was een belangrijke schakel in ons midden, u hebt grote Bijbelse kennis en was daarin trouw en zeer meelevend. We hebben als jongere generatie heel veel van u geleerd. Ook in moeilijke tijden met verdriet en zorg hield u ons voor dat wat er ook gebeurd, God Almachtig is”, memoreerde Willems. “Daarom willen wij u huldigen en krijgt u van ons een oorkonde en de titel Erelid.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.