Home / archiefcentraal / e2 sv nieuwleusen op doelsaldo kampioen

e2 sv nieuwleusen op doelsaldo kampioen

SV Nieuwleusen werd in een zetel geholpen door de tegenstander. Na fout uitverdedigen kwam de bal voor de voeten van Silvan die geen moment twijfelde en uithaalde. De bal ging over de keeper en verdween in het goal. Wie dacht dat Nieuwleusen zou doordrukken om zo SCD’83 geen kans te geven kwam bedrogen uit. Het spel werd slordiger en SCD’83 gaf zich nog niet gewonnen.

Al vrij snel volgde de 1-1 voor SCD’83. De spanning bleek toch parten te spelen bij Nieuwleusen, ze hadden wel het balbezit maar tot kansen kwam het niet. Door een snelle omschakeling kwam SCD’83 op 2-1, een goede diepte bal werd bekwaam afgerond door de spits. De eerste helft leek op een 2-1 af te stevenen, maar Nieuwleusen wist nog wat terug te doen en zo met gelijke stand de rust in te gaan.

In de tweede helft moesten alle zeilen bijgezet worden om toch nog een overwinning uit het vuur te slepen. Nieuwleusen begon goed aan de tweede helft en dat resulteerde gelijk in een goal. Roy was niet van de bal af te krijgen en scoorde bekwaam de 3-2. Toch was het oppassen voor de omschakeling waarin SCD’83 toch wel ijzersterk bleek. Gelukkig stond het verdedigend de tweede helft een stuk beter.

Na een aantal blessurebehandelingen waarin Tom aangaf niet verder te kunnen gaf Bas een prima bal op Gerrel Jan. Hij kapte de keeper mooi uit en schoot beheerst de 4-2 binnen. De wedstrijd leek gespeeld. SCD’83 had geen geloof meer in een goede afloop en had zijn kruit verschoten. Nieuwleusen liep nog uit naar 6-2 door twee doelpunten van Roy.

Anders dan de uitslag doet vermoeden was het zeker geen makkelijke avond. Door deze uitslag werden de jongensvan SV op doelsaldo kampioen voor Gramsbergen E1.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.