duiven gerrit meijer in topvorm

Vanuit het Franse St. Quentin werden de duiven om 07.15 uur gelost voor een afstand van ongeveer 362 km. Gerrit Meijer had plaats 1 tot en met 6 en 10. Stijn van der Vegt plaats 7, Maarten & Harrie Koggel plaats 8 en Jan Pannen & Zn plaats 9.

Iets eerder op de dag om 06.45 uur waren de duiven vanuit het Franse Troyes gelost over een afstand van ongeveer 494 km. Hier klokte Stijn van der Vegt om 12.10 uur zijn eerste duif en tevens de zesde plaats. Gerrit Meijer plaats 2 en 4, Anne Wassens plaats 3 en 10, Jan Pannen & Zn plaats 5, Nico Klumper plaats 7 en 9 en Herman Strikkers plaats 8.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.