Home / archiefcentraal / duerink en hekman toppers in ronde 6

duerink en hekman toppers in ronde 6

Jan Hekman uit Ommen liep deze avond een ronde van 3 onder parr (51 slagen) en pakte 9 punten in het stableford klassement en de 10 punten in het strokeplay klassement. Bij stabelford word rekening gehouden met de handicap welke je op dat moment bezit, zowel Anja en Jan speelden deze avond hun hcp met een vol punt naar beneden, dit is ook de maximale daling welke per ronde gehaald kan worden. Anja heeft nu een hcp van 14,6 en Jan van 2,5.

Verder kreeg in het stableford klassement Wim van de Linde uit Lemele 8 punten bijgeschreven na een ronde van 62. Diny Fransen uit Raalte had 67 slagen nodig en kreeg 7 punten, zes punten waren er voor Gerrit Koggel uit Dalmsholte en Theo Otten uit Heeten na een respectievelijke ronde van 59 en 53 slagen. In het tussenklassement heeft Anja nu 32 punten, gevolgd door Dinie Hekman met 26 welke weer gevolgd wordt door Gerard Hulsman met 23 punten.

In het strokeplayklassement kreeg Jan Hekman dus de 10 punten voor het rondje 51, gevolgd door Theo Otten met 53 slagen die hiervoor 9 punten kreeg bij geschreven. Gerrit Koggel, Anja Duerink en Hans Strijkveen hadden 59 slagen nodig en kregen 8 punten bijgeschreven. Martin Holterman 60 slagen, Joep van Mourik 61 slagen en Jan Willem van de Berg, Jos Harmsen en Herman Scholten hadden 62 slagen nodig deze ronde.

Theo Otten gaat in het tussen klassement fier op kop met 54 punten, gevolgd door Hans Strijkveen met 45, Herman Scholten en Martin Holterman volgen met 28 punten en Jos Harmsen en Henri Duerink hebben 27 punten en Jan Hekman pikt nu aan met 25 punten.

Zie voor de volledige uitslag www.nppb.nl baan lemele.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.