Home / archiefcentraal / doeland balkbrug is nu hubo balkbrug

doeland balkbrug is nu hubo balkbrug

. En niet zomaar een Hubo, maar een winkel volgens het nieuwste concept waar op zeer overzichtelijke wijze de producten worden gepresenteerd waarmee huis en tuin geperfectioneerd worden. Op 19, 20 en 21 mei zijn de inwoners van Balkbrug en omgeving van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen en van de spetterende openingsaanbiedingen te komen profiteren.

Theo Logtenberg: ‘Omdat de formule Doeland ophoudt te bestaan, moesten we ons bij een andere winkelformule aansluiten. En dan wel een formule die perfect bij ons past. Wij zijn een bekend gezicht in de buurt en dat blijven we. Maar vanaf nu onder de naam Hubo. Uiteraard nog steeds met dezelfde vertrouwde gezichten, alleen gestoken in een modern Hubo jasje. Wij staan zoals gewoonlijk te popelen om onze klanten bij te staan bij iedere klus. Klein of groot. De nieuwe slogan van Hubo is niet voor niets: Overtref jezelf. Alleen of samen met Hubo.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.