digitale fotografie en natuur

Vorig jaar waren de workshops een groot succes. De fotografe, die ruim 25 jaar een fotozaak had in Ommen en daar vijf jaar geleden mee gestopt is, kon de camera toch niet missen en wil nu graag haar kennis overdragen. “Veel mensen hebben een dure camera aangeschaft en weten absoluut niet wat ze ermee kunnen, behalve de camera op automaat laten staan. Terwijl er zoveel meer uit te halen is! Dat probeer ik ze duidelijk te maken door theorie en praktijk te combineren,” aldus Dook.

Inmiddels is ze bijna klaar met de opleiding Natuur en MilieuEducatie waarvoor ze o.a. stage heeft gelopen bij Landschap Overijssel. “Toen ik de zaak nog had bleef er voor studie geen tijd over, maar natuur heeft mij altijd getrokken en ik ben blij een opleiding in die richting te kunnen volgen. Er is buiten zoveel moois te beleven, zeker hier in het prachtige Vechtdal. Door de opleiding ben ik me nog bewuster geworden van het unieke landschap hier. Via het geven van fotocursussen, wil ik de deelnemers daarop attent maken. ”, aldus Dook. “Natuur en fotografie is zo’n mooie combinatie!”

De cursusdag begint met theorie bij Wildthout Hotel & Restaurant, vervolgens een heerlijke lunch met streekproducten, daarna wordt een bezoek aan de schaapskudde gebracht, waarna de natuur ingetrokken wordt om het ’s morgens geleerde in praktijk te brengen en vooral te genieten van de natuur rondom de Lemeler- of Archemerberg. Om voldoende aandacht te kunnen schenken aan individuele vragen van de deelnemers is het maximum aantal personen per keer gesteld op vijftien. Voor meer informatie: Dook van Gils (0529) 45 11 50 of dookvangils@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.