Home / archiefcentraal / de zaaier toont waardering voor vrijwilligers

de zaaier toont waardering voor vrijwilligers

Zij werden op deze avond gastvrij onthaald door het personeel en na ontvangst met koffie en koek begon het ‘echte werk’. Diverse groepen werden op pad gestuurd om vossen te gaan zoeken. De vossen bestonden uit personeelsleden die zich hadden uitgedost als vissers, schilder, soldaat en oude dame. Onder ideale weersomstandigheden konden de vrijwilligers op zoek naar de diverse vossen en op deze manier bepaalde letters vergaren om hiermee een spreuk samen te stellen.

Jaarlijks wordt voor alle vrijwilligers/ouders van C.B.S. De Zaaier een feestelijke avond georganiseerd.

Op deze manier wil het personeel haar waardering tonen voor de inzet binnen alle geledingen waarin vrijwilligers werkzaam zijn. Na afloop sprak de directeur Heldoorn deze waardering uit naar alle aanwezige vrijwilligers en memoreerde ze dat in het hedendaagse onderwijs dergelijke vrijwilligers onmisbaar zijn voor een goede organisatie binnen de school. ” Ze zijn het hart van de school en vergroten de saamhorigheid en onderlinge verbondenheid “.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.