Home / archiefcentraal / de herberg sponsort zaterdagteam ovc

de herberg sponsort zaterdagteam ovc

De liefde voor de mannen van elftalleider Geerhard Roessink is nog steeds groeiende, want Van Lingen heeft opnieuw de portemonnee getrokken en zijn beschermelingen van een gloednieuw trainingspak voorzien. Dankzij het grootse gebaar van de kroegbaas van café De Herberg heeft het elftal nu ook voor en na de wedstrijd een prima uitstraling.

Kennelijk doet de gift van Van Lingen het elftal goed. De laatste weken is de selectie van Roessink punten gaan pakken en heeft de onderste regionen definitief vaarwel gezegd. Als blijk van waardering ontving de weldoener een fleurige bos bloemen, plus een uitnodiging voor het bijwonen van ‘de derde helft’.

Kijk op www.ovc21.nl voor meer informatie.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.