dalfsen d1 ongeslagen kampioen 2e klasse

Het team van trainer Mark Knol opende het seizoen met diverse oefen- en bekerwedstrijden. Al snel bleek dat het team goed en snel op elkaar ingespeeld raakte. Met name bij de D-pupillen is dit spannend, omdat de helft van het team dit seizoen voor het eerst op een groot veld speelt.

De drie bekerwedstrijden werden gewonnen. Op 11 september begon de competitie tegen HHC. Dit betekende het begin van, wat later bleek, een ongeslagen reeks. Ongeslagen houdt hier tevens in dat alle wedstrijden gewonnen werden. Niet alleen Dalfsen bleef wedstrijden winnen maar ook het team van Dedemsvaart D1 won alle wedstrijden.

Op 6 november was de eerste confrontatie. Dalfsen won, na twee keer met twee doelpunten achter te hebben gestaan, met 5-3. Dalfsen D1 nam op dat moment de leiding in de competitie. Na deze wedstrijd bleef het beeld gelijk, want beide teams bleven winnen. Het enige verschil was dat Dedemsvaart met een hoger doelsaldo van het veld ging. Om deze reden moest Dalfsen in de returnwedstrijd op z’n minst gelijk spelen.

Vijf maanden na het eerste treffen kwamen de jongens uit Dedemsvaart op 16 april naar Dalfsen toe. Dalfsen speelde deze wedstrijd als nooit tevoren en Dedemsvaart werd met 5-0 verslagen! De voorsprong bedraagt na de winst tegen Balkbrug zes punten op de nummer twee Dedemsvaart en 22 punten op de nummer drie3 OZC met nog één wedstrijd te gaan.

Na de wedstrijd woensdagavond kregen de jongens een beker en medaille en ging het team nog op de ‘platte wagen’door het dorp. Het bleef nog lang onrustig op sportpark Gerner.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.