dag van de bouw toont project spelzaal

In januari 2006 is Bouwend Nederland samen met haar leden gestart met de imagocampagne ‘De Bouw maakt het’. Deze campagne heeft tot doel om het beeld van de bouw bij het grote publiek bij te stellen. De campagne loopt nu vijf jaar en uit onderzoek blijkt dat het imago van de bouw positiever is geworden. De Dag van de Bouw is het meest in het oog springende onderdeel van ‘De Bouw maakt het’

Tijdens de Dag van de Bouw stellen bouwbedrijven mooie, grote of aansprekende projecten open voor het publiek. Iedereen is welkom op die dag om een kijkje te nemen achter de schermen: omwonenden, passanten, bewoners en/of gebruikers. Ook relaties en familie van het bouwpersoneel en mensen die door hobby, studie of werk interesse hebben in de bouw. Al deze mensen kunnen kennis maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw.

In 2010 deden 268 projecten en bezochten 120.000 mensen de locaties.

De nieuwbouw van de spelzaal te Lemelerveld is met name voor de bewoners van Lemelerveld een aansprekend project. Sportliefhebbers hebben het laatste jaar kunnen zien dat het sportpark Heidepark een echte opknapbeurt heeft ondergaan en de nieuwbouw van de spelzaal is onderdeel van een aanpassing van het sportpark aan de eisen van de tegenwoordige tijd. De spelzaal vervangt de huidige gymzaal aan de Pr. Margrietstraat en maakt de huidige sporthal meer multifuntioneel.

De opdracht voor deze bouw werd gegeven door de St. Sportbelangen te Lemelerveld, de hoofdaannemer is Exel’s Aannemingsbedrijf Lemele b.v. en de bouwbegeleiding wordt uitgevoerd door Timmerman Bouwmanagement te Nieuwleusen. Ook plaatselijke bedrijven als Serco (Dakbedekking), Nijl (staalconstructie), Roelofs (grondwerk), Lenferink (schilderwerk) en Boeve (afbouw) hebben zich ingespannen om de spelzaal naar ieders tevredenheid uit te voeren.

Zij stellen u allen in de gelegenheid om zaterdag 28 mei vanaf 10.00 tot 16.00 uur een kijkje te komen nemen in de spelzaal te Lemelerveld. Parkeren kan op de tegenoverliggende parkeergelegenheid van het sportpark Heidepark.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.