Home / archiefcentraal / creativiteit en cultuurhistorie tijdens fietsroute

creativiteit en cultuurhistorie tijdens fietsroute

Als u de hele route volgt door het prachtige landelijk gebied, kunt u ook alle antwoorden van het fietsroutevragenrondje vinden. De vragen gaan over de ateliers en over de historie van het gebied. Het vragenformulier is bij alle tien de ateliers te verkrijgen, en er kan een prijs gewonnen worden.

De fietsroute is voor 2 euro te koop bij VVV Ommen en bij de deelnemers. De ateliers die meedoen zijn Bodyflower, Iron Art, De Wilde Roos (Ommen) Marrie’s keramiek, Le Tournesol, Het Ravelijn met foto’s van Klaas Poppens ( Ommerschans en Balkbrug) Sjack’s Ambachten, Het Kreatieve stekkie, De Engel en Atelier Witharen (Witharen).

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.