Home / archiefcentraal / creativiteit en cultuurhistorie in mooie route

creativiteit en cultuurhistorie in mooie route

Het gaat niet alleen maar om een kijkje in de betreffende ateliers. Als u wilt kan u ook zelf aan het werk bij de verschillende punten. Een miniworkshop vilten, kleien of werken met glas en ijzer. En hier er daar staat een kleine attentie voor u klaar.

Als u de hele route volgt door het prachtige landelijk gebied, kunt u ook alle antwoorden van het fietsroutevragenrondje vinden. De vragen gaan over de ateliers en over de historie van het gebied. Het vragenformulier is bij alle tien de ateliers te verkrijgen, en er kan een prijs gewonnen worden.

De fietsroute is voor 2 euro te koop bij het VVV Ommen en bij de deelnemers. De ateliers die meedoen zijn : Bodyflower; Iron Art; De Wilde Roos (Ommen) Marrie’s keramiek ; Le Tournesol ; Het Ravelijn inclusief foto’s Klaas Poppens ( Ommerschans en Balkbrug) Sjack’s Ambachten; Het Kreatieve stekkie; De Engel en Atelier Witharen (Witharen) Voor meer informatie kunt u bellen met 0523-676272

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Home / archiefcentraal / creativiteit en cultuurhistorie in mooie route

creativiteit en cultuurhistorie in mooie route

Het gaat niet alleen maar om een kijkje in de betreffende ateliers. Je kunt ook zelf aan het werk bij de verschillende punten. Een miniworkshop vilten, kleien of werken met glas en ijzer. En hier en daar staat een kleine attentie voor je klaar.

Als je de hele route volgt door het prachtige landelijk gebied, kun je ook alle antwoorden van het fietsroutevragenrondje vinden. De vragen gaan over de ateliers en over de historie van het gebied. Het vragenformulier is bij alle deelnemende ateliers te verkrijgen en er kan een prijs gewonnen worden.

De fietsroute is voor 2 euro te koop bij het VVV Ommen en bij de deelnemers. De ateliers die meedoen zijn: Bodyflower, Iron Art, De Wilde Roos (Ommen), Marrie’s keramiek, Le Tournesol, Het Ravelijn inclusief foto’s Klaas Poppens (Ommerschans en Balkbrug), Sjack’s Ambachten, Het Kreatieve stekkie, De Engel en Atelier Witharen (Witharen). Voor meer informatie 0523-676272.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.