concerten op landgoed huis den berg

Op het programma staat een optreden van het blazersensemble J.O.N.G. Zij vindt haar oorsprong in het Jong Nederlands Blazers Ensemble 2008 en trad op in de voorrondeconcerten van ‘Op weg naar het voorjaarsconcer’. Besloten werd om als zelfstandig ensemble verder te gaan. J.O.N.G. staat voor ‘Jong Ondernemende Nieuwe Generatie’ in de klassieke muziek. Ze stelt zich tot doel om alle mogelijke muziek voor blazers voor een breed publiek toegankelijk te maken. Uitgevoerd wordt hun programma Ratatouille met vlotte en energieke muziek van diverse componisten.

De concerten worden mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de Rabobank Vaart en Vechtstreek en de Gemeente Dalfsen.

Het concert begint om 20.00 uur. Om alvast te kunnen genieten van een kopje koffie is het terrein open vanaf 19.15 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn in oorverkoop verkrijgbaar bij de VVV in Dalfsen en Zwolle. Meer informatie is te verkrijgen via 0529-433281 of 0529-432186.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.