Home / archiefcentraal / computerservice voor senioren bij het lwod

computerservice voor senioren bij het lwod

Daarom biedt LWOD in de zomermaanden juni, juli en augustus aan de senioren een bijzondere service. De heren H. Brilman, W. Holweg en C.v.d.Scheer willen ouderen, die hun kennis wat willen opfrissen of met bepaalde computervragen zitten, lessen aanbieden. Deze hulp wordt individueel gegeven, of thuis op je eigen computer of bij Welzijn Ouderen Dalfsen en Nieuwleusen. Dat mag je zelf bepalen. De kosten bedragen vijf euro per les. Heb je belangstelling neem dan contact op met landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 0529 − 434570.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.